29. RÄDDA SVERIGE FRÅN VANSINNET!


29. RÄDDA SVERIGE FRÅN VANSINNET! 2014-11-10.
av Lars Agerstig.

Hej käre medborgare i Sverige!
Jag känner mig nödgad att skriva detta brev just till dig!
Vårt land Sverige har drabbats av total galenskap. Jag har därför tillsammans med några vänner skapat en liten grupp, som vi har gett det lilla anspråkslösa arbetsnamnet, RÄDDA SVERIGE FRÅN VANSINNET!

Klicka på ljudspelarpilen och lyssna, så slipper du läsa!

PS. OBS! Gillar du denna eller andra artiklar här på Honesty4u, så skicka gärna länkar till alla du känner samt ut på sociala medier.
Glöm inte att även kommentera krönikan nedan. Det är alltid trevligt med lite feedback. DS.

Föregående krönika: https://honesty4u.wordpress.com/my-weekly-thoughts/28-moder-svea-behover-en-doktor/

Nästa krönika: https://honesty4u.wordpress.com/my-weekly-thoughts/30-radda-sverige-fran-vansinnet-del-2/

Vi vill informera dig om sanningar du aldrig kan läsa om i tidningen eller se på Tv!
Vi anser att det är viktigt att just Du tar del av sanningarna, för att du själv ska kunna fatta beslut om vad du ska rösta på i politiska val men också för att du ska kunna förstå olika samband i ditt egna vardagsliv.

Sanningarna går egentligen att sammanfatta i en rad! Våra politiker har över huvudet på befolkningen bestämt att göra Sverige till en mångkulturalistisk stat.
Vad är det för fel med det? Egentligen inget fel alls om det görs på ett öppet, ärligt och förnuftigt sätt! Det är ju inget fel med att människor från andra länder berikar vår egen kultur med influenser utifrån! Tyvärr käre medborgare, är det inte riktigt så detta har gått till under senare år!

FAKTA
Genom ett nertystat riksdagsbeslut hösten 2010, ändrades grundlagen bakom ryggen på medborgarna och såg därmed till, att Sverige idag ska underordna sig något som mer eller mindre betyder ett befolkningsbyte. Svensk kultur, seder och lagar kommer inom kort att utplånas!
Ändringarna i grundlagen innebär bland annat att följande skrevs in:

• Sveriges medlemskap i EU
• Att Sverige ÄR ett mångkulturellt land

Ändringarna kanske inte låter så märkvärdiga, om man inte sätter sig in i dessas verkliga innebörd.
Att Sverige är medlem i EU är väl ingen nyhet längre men innebär för Sveriges del, att Sveriges egna lagar och regler mer eller mindre sätts ur spel och tas över av det överstatliga EU. Vad vi i Sverige tycker, spelar alltså en oerhört liten roll, om EU tycker något annat. Då är det bara för Sverige att dansa efter den nya pipan!

Att Sverige nu ÄR ett mångkulturellt land, är kanske en betydligt allvarligare grundlagsändring!
Då Sverige redan 1975 övergick från assimilation till integration, så får denna grundlagsändring ödesdigra konsekvenser för det lilla landet Sverige.

Skillnaden mellan assimilation och integration kan i korthet beskrivas på följande sätt.

Assimilation innebär att en invandrare som kommer till Sverige anpassar sig till svenska lagar, seder och vanor. Det innebär inte, som många felaktigt hävdar, att denne måste utplåna sitt eget ursprung, språk eller att inte privat kunna ägna sig åt egna religioner.
Assimilation tillåter alltså inte att offentligt bryta mot Sveriges lagar, eller att påtvinga andra i befolkningen sina egna vanor, punkt och slut!

Integration innebär att ursprungsbefolkningen, alltså svensken, till lika delar även ska anpassa sig till invandrarens lagar, seder och vanor.

Konsekvensen av detta blir alltså i verkligheten via grundlagsändringen, att du som svensk nu får finna dig i exempelvis framtida Sharialagar, därför att vi via Integrationslagen måste anpassa oss till dessa forntida vansinnigheter.
Piskstraff, stening av kvinnor och halshuggning piggar väl upp dig som tråkig svensk, eller hur?
I England exempelvis, förekommer redan Shariadomstolar i vissa städer!
I det fördomsfria Sverige, kan det därmed nu tveklöst även införas en lag om heltäckande klädsel för kvinnor, så kallad Burka. Detta därför att vi via grundlagsändringen nu måste anpassa oss även till invandrares seder, vanor och uppenbart sjukliga sexuella föreställningar, om det osedliga för en kvinna att visa lite hud!

Du som läser eller lyssnar på detta, bör nu kunna förstå varför vi vill RÄDDA SVERIGE FRÅN VANSINNET? Förstår du det inte, är det nog ingen större mening med att du tar del av resterande sanningar i detta brev!
Allt i detta brev går att verifiera via Internet!

Allt detta har du blivit pådyvlad från våra politiker via media, under parollen ”människors lika värde”!
Ingen har dock velat definiera vad denna paroll egentligen betyder!
Vi kan nog enas om, att vi alla har lika stort värde den dagen vi föds. Därefter börjar vi dock skilja på oss som individer.
Svara gärna själv på frågan, om en Nobelpristagare i medicin och en massmördare har samma värde för dig eller för Sverige?
Hur är det med en person som vill jobba, följa lagarna och betala skatt för att deltaga i samhällets uppbyggnad, jämfört med en person som inte vill jobba, utan istället anser att Du ska betala dennes mat, hyra, välfärd och trygghet?
Har dessa lika värde?

Du förstår säkert nu, att ”människors lika värde” bara är en floskel, för att få dig att sluta att tänka själv och att därmed acceptera vansinnet!

TRE ENKLA SANNINGAR

1. Att resa utan Pass eller ID-handlingar
Sverige kommer år 2015 att ta emot cirka 100 000 invandrare som söker asyl i Sverige. Adderar vi på den förmodade anhöriginvandringen till dessa 100 000 personer, blir slutsumman minst 200 000 personer!
På ett år ska alltså lilla Sverige ta emot en befolkningsmängd som motsvarar en stor stad i detta land!
Alla dessa ska försörjas med mat, bostäder, möbler, kläder, pengar, tolk etc.
Har vi råd med det? Tänk efter! Det är ju Du som betalar via dina skatter!

Men är det inte fint och humant då, att Sverige hjälper människor i nöd?
Jo absolut, om det vore sant! Drygt 90 % av dessa som kommer är inte äkta flyktingar från krig och förföljelse, utan är i själva verket bidragsturister!
Hur vet vi det?
Jo, de har inget Pass eller andra ID-handlingar när de kommer till Sverige!

Tänk efter! Kan Du resa från en annan världsdel till Sverige utan Pass?

Hur kan du passera landsgränser eller komma in på ett flygplan utan Pass?
Säg bara att du kommer från Syrien, så får du automatiskt PUT, Permanent Uppehålls-Tillstånd. Du behöver inte kunna bevisa att du kommer från Syrien!

Förstår du nu att detta är ett rent skojeri mot dig som medborgare, från de politiska partier som genomfört detta vansinne?
Dessutom bryter Sverige mot Dublinförordningen, vilken innebär att en asylant måste söka asyl i det första EU-landet denne inträder i. Är Sverige verkligen det första landet de kommer in i, från exempelvis Afrika?

Drygt 50 % av alla asylanter som kommer från Somalia, Eritrea, Syrien och Afghanistan är analfabeter. Brukar analfabeter ha råd med en svindyr flygbiljett från dessa länder till Sverige? Tänk efter!
Här ligger en hund begravd, som man brukar säga, eller kanske en hel Kennel!

2. Brottsliga invandrare kan laga sina tänder för 50 kronor
En invandrare som kommer in till Sverige på ett olagligt sätt eller som befinner sig i Sverige och håller sig gömd trots utvisningsbeslut, har idag enligt svensk lag rätt att få sina tänder lagade för 50 kronor!
Exakt samma vård för dig, en student eller för en svensk fattigpensionär kan kosta åtskilliga tusenlappar.
Brottslingen, det vill säga den som uppenbart bröt mot svensk lag, har även rätt till vanlig sjukvård och undervisning för sina barn i svensk skola.
Enligt samma lag är det Du som betalar kalaset via skattsedeln!
Ska vi alltså gynna brottslingar? Förstår du att detta är vansinne? Tänk efter!

3. Din mamma eller pappa dör på ålderdomshemmet på grund av näringsbrist
Jimmie Åkesson från Sverigedemokraterna (SD) har fått mycket kritik för sitt uttalande, där han påpekade att de äldre har det dåligt på många äldreboenden på grund av höga kostnader för massinvandringen till Sverige.
Jimmie Åkesson hade dock tveklöst rätt! Detta är exakt det som händer i Sverige idag! Det är faktiskt så illa, att en del äldre dör på grund av vanvård!

I statens kassakista finns bland annat svenska folkets sammanlagda skattepengar. Med dessa pengar skapas en budget där slantarna fördelas till olika ändamål, exempelvis äldreomsorg och kostnad för invandringspolitiken.

Om kostnaden för invandringspolitiken ökar, blir det således mindre pengar att fördela till andra budgetåtgärder, exempelvis äldreomsorgen.
Detta kan ett barn räkna ut och förstå men våra ansvariga politiker i (M), (FP), (C), (KD), (S), (V) och (MP) vill mörka den sanningen för dig.
Istället för att ta ansvar för det vansinne de ställ till med, så kallar de dig RASIST, om du påpekar att detta självklara är sant!

SKA DU FORTSÄTTA ATT GODKÄNNA ATT VANSINNET FORTGÅR I SVERIGE?
Vill du vara med och RÄDDA SVERIGE FRÅN VANSINNET, så hoppas jag att du skickar ut länken till denna krönika till varenda person du överhuvudtaget kan hitta en e-postadress till! Skicka även ut länken på Facebook, Twitter etc.
Jag och vi i denna grupp ser detta som vår plikt, att rädda vårt land.
Jag hoppas att du förstår allvaret och ser det på samma sätt!
Allt i denna krönika går som sagt att verifiera via Internet. Sök sanningen själv!

DITT UPPDRAG FÖR ATT RÄDDA SVERIGE

Så här kopierar du en länk och skickar ut till ALLA dina kontakter.
1. Gå med muspekaren till adressfältet högst upp på din webbläsare.
2. Klicka med höger musknapp i adressfältet och klicka på ”Kopiera/Copy”.
3. Skriv nu ett vanligt mejl där du skriver i ärendemeningen, ”Detta borde du få veta!”. I mejlet skriver du sedan, ”Hej! Läs eller lyssna på detta!”.
OBS! Skriv inget mer!
Därefter klickar du exakt på det ställe i mejlet där du vill sätta länken och klickar på höger musknapp igen samt klickar på ”Klistra in/Paste”.
Nu sitter länken i ditt mejl.
4. Markera alla kontakter i din e-postlista och skicka mejlet till ALLA du känner!

Snälla, sitt nu inte bara där och tyck att, – ja detta var väl bra! GÖR NÅGOT SJÄLV!

Det borde kännas som en plikt gentemot ditt land, att RÄDDA SVERIGE FRÅN VANSINNET!
Du bör även känna det som en plikt att se till, att dina barn och barnbarn får en chans till ett vettigt liv i vårt underbara Sverige!
SKICKA UT LÄNKEN NU! Se till att alla dina vänner också skickar ut länken!

OBS! När du själv skickar ut denna länk till ALLA dina kontakter, så bör du samtidigt betrakta dig själv som gruppledare för minst två av dessa kontakter. Din uppgift blir att se till, att även dessa personer skickar ut länken till ALLA sina kontakter!

https://honesty4u.wordpress.com/my-weekly-thoughts/29-radda-sverige-fran-vansinnet/

/Initiativtagare till RÄDDA SVERIGE FRÅN VANSINNET!
Lars Agerstig, Stefan Bruer, Mikael Svensson, Siv Hedberg, Lars Jonsson.

Eventuella frågor skickas till:
Lars Agerstig

honesty4u@hotmail.se
Skype-adress: lars.agge.agerstig
http://www.honesty4u.wordpress.com (OBS! Honesty4u har ingen vinning av detta!).

PS. OBS! Gillar du denna eller andra artiklar här på Honesty4u, så skicka gärna länkar till alla du känner samt ut på sociala medier.
Glöm inte att även kommentera krönikan nedan. Det är alltid trevligt med lite feedback. DS.

87 tankar på “29. RÄDDA SVERIGE FRÅN VANSINNET!

 1. Har lite funderingar efter att ha läst. Hur ska man sakligt kunna diskutera och kunna ta debatten, grupp runt invandring/integration i Sverige utan att bli kallad rasist?
  Var går gränsen för en bra invandrarpolitik?
  Vad är problemet runt dessa frågor? Bra o dåligt.
  Vänsterpartiet på 60-80-tal var ju Ryssland/kommunister och ingen vill eller bli förknippade med dem. I dag etablerat parti med invandrarfrågor som deras paradfråga. Fri invandring och lika för alla i Sverige som bor här.
  Tror det kommer att ta tid för Sverige att kunna diskutera dessa frågor öppet. Nu har ju fler partier vänt på diskussionen och talar om problemen öppet. Jag tror vi är på väg att kunna ta upp frågorna på ett sakligt och vettigt sätt. Det kommer ta tid men viktigt att bra saker kommer fram för Sverige och bort med massa trams.

  • Hej Björn!

   Det som rimligtvis borde vara det centrala svaret på din fråga, är ju att vi inte bör ta emot fler invandrare än vad våra system klarar av!
   Det är ju ingen mening med att ta emot 100 invandrare om vi bara har bostäder, arbeten, skolor, sjukvård etcetera för 50 stycken.
   Det enda vi då har åstadkommit, är att skapa en rad nya problem både för invandrare och befolkningen som redan bor här.

   Man kan ju inte heller vara så korkad att man tror att man löser problem i vården, genom att ta in invandrare som samtidigt ökar på vårdbehovet med nya personer som behöver vård.
   Att dessutom cirka 50 % av alla invandrare från Somalia, Eritrea och Afghanistan är analfabeter, skapar självklart ett ännu större tryck på våra välfärdssystem.
   Hur lätt är det att utbilda en person till ett yrke, om den personen inte ens kan läsa och skriva på sitt eget modersmål?
   Blir det enklare med det otroligt svåra språket svenska då tro?

   Vi har inte arbete och bostäder för de som redan bor i Sverige och situationen lär knappast bli bättre, genom att då öka strömmen av nyinkommande till vårt land. Våra politiker kanske borde gå om grundskolans matematikundervisning?

   Tack för att du kommenterar här på Honesty4u och välkommen åter!

   /Lars Agerstig
   honesty4u@hotmail.se

  • Hej Isa!

   Tack själv för att du gillar initiativet.
   Botanisera gärna runt lite bland ”knapparna” under det stora fotot. Du lär säkert hitta mycket godis här.

   Välkommen åter och tack för att du kommenterar här.

   /Lars Agerstig
   honesty4u@hotmail.se

 2. Hej!
  Håller med till hundra procent! Detta du skriver är helt riktigt! Jag är med!
  Delar på FB!

  • Hej Barbro!

   Följ även instruktionerna i krönikan och skicka mejl till ALLA dina kontakter!
   Sedan ser du till att du gör dig själv till gruppledare för minst två av dessa och hjälper även dessa att börja skicka ut!
   Tack på förhand!

   /Lars Agerstig
   honesty4u@hotmail.se

 3. Helt sanslöst att vi låler vårat land fördärvas av inkompetenta politiker ! Sverige sjunker det kommer bli katastrof om ingen gör något.
  Mycket väl skrivit i krönikan. Men tyvär är landet nog redan kört OM inte vi svenskar agerar Nu! Vart ska vi etniska svenskar ta vägen?

  • Mycket bra skrivet! Det blir aldrig för sent att agera, och tillsammans kan Vi, och Vi gör det, dimridåerna börjar lätta och sanningarna kommer fram i ljuset, som alltid kommer sanningen fram. Tillsammans kan vi, jag delar så mycket jag kan!

 4. Hej,

  Story tack for att ni tar initiative till detta, vi ar i ett stort behov av en balance till den stats kontrollerade median som forljuger och doljer fakta for oss hela tiden!
  Sa det ar ett stort ansvar pa era/vara aglare ocksa med att forsoka halla oss till fakta.

  Lat oss radda Sverige tillsammans!!

  Per A.

 5. Hej alla som läser detta!
  Jag håller med om mycket av vad ni skriver men när jag kommer ned till pratet om resa utan ID handlingar och pass så förstår jag vilka avsändarna är. Här avslöjar ni att ni inte har satt er in i något annat än ert eget. Att människor inte har Id handlingar beror på att deras länder är i krig . det finns inga myndigheter i deras länder som kan eller vill utfärda sådana handlingar detta är en tydlig skälvklarhet så om ni inte förstått det så har invalt att inte förstå!. Med tanke på att ni är så klartänkta när det gäller de svenska rättigheterna förvånar det mig att kunskapen om tillståndet i världen är så uruselt. Det kan bara bero på att ni väljer sanningar, Jag är bara intresserad av hela sanningar och tänker därför inte dela. Att se sanningar och självklarheter behöver inte innebära att jag bär mig illa åt . Alla de som passar på att spy ur sig obehagligheter mår inte bra själva.

  • Hej Pat!

   Här på Honesty4u är vi just bara intresserade av hela sanningar och det är just därför vi berättar detta!
   I din kommentar berättar du nämligen själv bara halva sanningen, vilket ger en skev bild av verkligheten.
   Du kanske kan förklara för mig hur man kommer in i ett flygplan utan Pass, som senare ska landa exempelvis på Arlanda i Sverige eller i något annat land.
   Kan du komma in i ett flygplan från en internationell flygplats utan Pass?
   Knappast, eller hur?

   Sanningen är alltså att dessa så kallade flyktingar hade ett Pass när de reste ut från sitt land, men att de uppenbarligen har ”slarvat bort” Passet på vägen hit. Den fina iPhonen tycks de dock ha lättare att hålla ordning på.
   Sanningen är vidare att cirka 95 % av dessa så kallade flyktingar som kommer till Sverige i ett flygplan, är utan Pass!
   Var de hungriga och åt upp Passet på vägen kanske?
   Detta handlar alltså om ett rent bedrägeri och ingenting annat!

   För att vi ska kunna förstå problemen och kunna göra något åt dem, kan man alltså inte blunda för hur verkligheten ser ut!
   Vill man inte dela med sig av just verkligheten vill man alltså inte medverka till att lösa problemet, vilket i min värld betyder att personen har en rutten värdegrund.

   /Lars Agerstig
   honesty4u@hotmail.com

   • Jag är lite nyfiken på var du fick fram att cirka 95% av ”dessa så kallade flyktingar som kommer till Sverige i ett flygplan, är utan Pass”. Finns det en länk eller hemsida som källa till den här statistiken?

  • Hej Inga-Lill!

   Exakt så är det!
   Tyvärr är folk bedrövligt kuvade och apatiska. De förstår uppenbarligen inte, att det kommer att bli ännu värre ju längre tid som går om de inte reser på sig och säger STOPP!
   Detta vansinne vi ser i Sverige idag, lär inte lösa sig av sig självt!

   Vi måste bli riktigt många som ställer oss upp i motvinden och säger vad vi tycker.
   Deltag gärna i en Skypeintervju med mig inom valfritt ämne eller skriv en egen krönika, så publicerar jag den.

   Tack för att du kommenterar här på Honesty4u och välkommen åter!

   /Lars Agerstig
   honesty4u@hotmail.se
   Skype-adress: lars.agge.agerstig

 6. Är till en viss del på samma linje, men kan inte hålla med allt, till exempel alla människor har ett lika värde så djäkla enkelt är det. En människas ”värde” definieras utav en handlingar, inte ens etnicitet.

  • Hej Blacken!

   Jag tror att det är ytterst få Sverigedemokrater som inte ger dig rätt på den punkten!
   Problemet för Sveriges del är att vi tar in kreti och pleti utan att ens ha en aning om deras identitet eller ens vilket land de kommer ifrån!
   En brottslings himmelrike med andra ord!
   Säg bara att du kommer från Syrien så får du automatiskt PUT och inte ett enda ord behöver vara sant!

   Om du var brottsling och det kanske börjar ”brännas” i ditt hemland, skulle inte även du då tycka att Sverige låter som en skänk från ovan.
   Allt betalt och inga frågor ställs!

   Sedan undrar svensken varför det brinner en skola varje dag samt ett antal bilar varje natt i Sverige?
   Att se elefanten i rummet är idag närmast förbjudet i landet ”lagom”.

   Tack för att du kommenterar här på Honesty4u!

   /Lars Agerstig
   honesty4u@hotmail.se

   • Blacken och Lars, en kommentar efter rätt lång tid.

    Något man måste komma ihåg är att ”alla människors lika värde” är en superfloskel som politiker, journalister och diverse mindre nogräknade tyckare svänger sig med för att om möjligt försöka få tyst på den folkliga opinionen. Men de får allt svårare tack vare kunnigt folk och inte minst webbradion Granskning Sverige som gång på gång avslöjar dessa hycklare för vad de är.
    http://www.youtube.com/channel/UCaZN7MS2Wv7ZR5fwxu-gh0g

    Man kan alltså konstatera att hela superfloskeln ”alla människors lika värde” bygger på en förmodligen medveten felöversättning där ”equal in dignity” har blivit ”lika i värde” istället för ”lika i värdighet” som betyder något helt annat.

    En tänkbar förklaring till felöversättningen skulle kunna vara att det svenska ordet ”värdighet” som på engelska är ”dignity” och på franska är ”dignité” heter ”würde” på tyska som troligen skulle kunna vara grunden till felöversättningen då det med lite god (dålig) vilja kan låta snarlikt det svenska ordet ”värde” men har en helt annan betydelse då det tyska ordet för ”värde” är ”wärt”.

    Citat ur FN:s allmänna förklaring om de mänskliga rättigheterna på svenska respektive på engelska:
    ”Artikel 1.
    Alla människor är födda fria och lika i värde och rättigheter. De har utrustats med förnuft och samvete och bör handla gentemot varandra i en anda av gemenskap.”

    ”Article 1.
    All human beings are born free and equal in dignity and rights. They are endowed with reason and conscience and should act towards one another in a spirit of brotherhood.”

    Men även om det skulle ha varit ”lika i värde” d.v.s. ”equal in value” så är frågan hur FN:s deklaration är tänkt att tolkas?
    1. Är den tänkt som en anfordran från stat och regering mot folket att gemene man inte får föredra någon person framför någon annan, t.ex. en familjemedlem framför en vilt främmande människa?
    2. Är den tänkt som en förpliktelse från stat, riksdag, regering och rättsväsende att behandla alla människor och medborgare lika inför lagen oavsett åsikter, utseende, utbildningsgrad, arbete, position och titel?

    Med anledning av FN:s övriga artiklar (totalt 30) kan man med stor sannolikhet förmoda det sistnämnda och om man utgår från detta så kan man konstatera att Sveriges stat, riksdag, regering och rättsväsende bryter mot denna första och viktigaste artikel i FN-deklarationen i stort sett dagligen då man definitivt inte behandlar människor lika, men kräver av medborgarna att de ska acceptera att alla, familjemedlem liksom vilt främmande människa, ska vara lika mycket värda för alla och envar.

    För att dra det hela till sin spets kan man fråga sig vad en person, politiker, journalist eller annan som blint tror på denna floskel skulle göra om vederbörande befann sig i en liten livbåt avsedd för enbart två, men med tre personer ombord ute på öppna havet? Personerna ombord är en läkare, en mördare och floskelmaskinen själv t.ex. Erik Ullenhag, Mona Sahlin eller motsvarande som är den som ska besluta vem som måste offras för att kunna rädda de två andra. Det finns tre val:
    1. Offra någon av de två andra.
    2. Offra sig själv.
    3. Inte göra någonting och låta alla ”likvärdigt” drunkna.

    En normalt sunt tänkande människa som anser att en persons värde avgörs av ens handlingar, normer och värderingar är nog valet ganska lätt, men för den som anser att alla människor är exakt lika mycket värda oavsett detta får ett mycket svårt val.
    Man kan ju t.ex. fråga sig hur den här aggressiva och inte alltför intelligenta vänsterextremisten skulle hantera saken http://www.youtube.com/watch?v=zgrwQA-qM54

    • Hej Robert!

     Tack för din långa klarsynta kommentar!
     Det är exakt som du säger! Denna (medvetna) felöversättning är verkligen en superfloskel som ställt till ett riktigt elände för folk.

     Kul att du hittat hit och välkommen åter med fler intressanta kommentarer eller varför inte en krönika?
     Att skriva bra kan du uppenbarligen!

     /Lars Agerstig
     honesty4u@hotmail.se

 7. Hej Lars.
  Mycket intressant artikel, hiitade den via din kommenterar med länk på Exponerat 10/2 om Uppsala kyrkogård. Även flera av filmerna på Ladycobra’s blog är klart intressanta, speciellt faktafilmerna ”Three things about islam” och ”How islam is taking over the world”.

  Troligen kommer du att bli kontaktad (om du inte redan har blivit det) av en större grupp som är under bildning och som har till avsikt att påverka det politiska systemet.i landet.
  Jag kommer att föreslå dig och din grupp att bli kontaktade, men sen är resten givetvis upp till dig/er.

  MVH

  • Hej Robert!

   Kul att du gillade krönikan!
   Det finns även en del 2 under knappen ”My thoughts” under stora bilden!

   Att skapa stora grupper där alla drar åt samma håll, är något som verkligen behövs i dagens sjuka Sverige!
   Vi får väl se hur deras agenda ser ut!

   Välkommen åter hit till Honesty4u och botanisera bland hundratals kvalitetskrönikör från mina skickliga krönikörer under ”Your Chronicles” eller kanske mina egna under ”My thoughts”. Jag gör gärna även intervjuer under ”Your Voice” med vanligt folk som har åsikter de vill saluföra.
   Kommentera gärna under krönikorna!

   Ha det gott!

   /Lars Agerstig
   honesty4u@hotmail.se

 8. Jag är rädd att det är för sent.
  Vi borde aldrig ha varit neutrala under andra världskriget. Hade Sverige varit ockuperat på samma som våra grannländer så är jag övertygad om att vi hade haft en starkare nationell sammanhållning. Där anser jag att själva grundproblemet ligger.

  • Hej Mähä!

   Att speciellt andra världskriget har haft stor betydelse för den nationella sammanhållning, tror jag är en helt korrekt iakttagelse.
   Jag tror dock inte att det är för sent!

   Detta med valresultatet, att 87 % faktiskt valde dessa galenskaper, är bara något vi har blivit lärda att tro!
   Titta överallt i öppna forum på nätet och även i kommentarsfält i tidningar, så tycks snarast dessa 87 % vara i en förkrossande minoritet!

   Låter man människor fråga varandra i bekantskapskretsen, så tycks även då de 87 procenten där vara i minoritet!
   Något stämmer uppenbarligen inte!

   Min konklusion av detta är att alla opinionsundersökningar samt själva valresultatet är ”riggat” från början till slut!
   Ingen VET ju med säkerhet angående valresultatet, eftersom ingen har kontrollerat Valdatasystemet!
   Här nedan kan du lyssna på min krönika om just detta.
   https://honesty4u.wordpress.com/my-weekly-thoughts/26-ar-befolkningen-grundlurad/

   Visst kan jag ha fel men det finns ingen verifierad fakta som tyder på det!

   Tack för din intressanta kommentar och välkommen åter till Honesty4u!

   /Lars Agerstig
   honesty4u@hotmail.se

 9. En iakttagelse.
  Politik har blivit ett område där man beskriver verkligheten som den inte är.

  • Och det vi kallar journalistik i Sverige har istället blivit ett område där man sprider sin politiska (socialistiska) ideologi.

 10. Pingback: RÄDDA SVERIGE FRÅN VANSINNET! | Ladycobra's Blog

   • Hej hur kommer det sig att inte folk ser vansinnet,man får ju en uppfattning om att sjuklöverns alla måste ha fått hjärnblödning minst sagt de bor ju faktiskt i samma land som snart kommer att heta vansinneslandet.Är de så mutade av de så kallade invandrarna att de är rädda att folk får reda på sanningen??att de till varje pris helre sänker sverige än att medge att de totalt har misslyckats med denna vansinnes invandring.
    Om det finns 10 jobb kan man ej ta in 1000 människor och tro att det fungerar
    Om det finns 10 lägenheter kan man ej ta in 1000 personer och tro att våra egna barn ska få ett eget boende förrän 30 års ålder eller kanske aldrig.
    Ungdomspsyk tar in en svensk ungdom per dag för att de känner sig åsidosatta för politikernas tjat om invandring.
    Om det är 5 Somalier som begår en gruppvåldtäkt så får man ju ej säga det i sverige då är man ju en rasist(Nej ut med bild på förövarna samt personnummer
    och namn,och hjälp den drabbade svenska kvinnan till 1000% för att hon skall komma tillbaks och kunna fungera som en vanlig människa igen.
    Jag hoppas alla som blir drabbade av en gruppvåldtäkt kan träda fram under skydd för att visa vad det är som händer i sverige.Jag brukar säga att det är en omöjlighet att vi svenskar kan ha blivit så kriminella på bara 30 år givetvis så har kriminaliteten ökat med invandringen samt ingen som helst kontroll på våra gränser för vem som kommer in här för att göra brottsliga handlingar.Det kvittar ju om de åker fast så skickas de ju bara hem för att vända och åka tillbaks till meslandet sverige,undrar hur många det är som skrattar åt sveriges meseri??.
    Jag tycker att ert inslag om vansinne stämmer till 100%.Det verkar som om det är många svenska gamla människor som ej blir upplysta om vad som egentligen händer,om de vistte det ni och jag vet så röstade de bort sjuklövern omedelbart men hur ska man förklara för dessa människor som röstar som sina föräldrar gjorde.Denna Cirkusverksamhet som försegår i sverige hoppas jag får ett slut,detta är inte ett land som jag vill lämna över till mina barn,man blir både arg och lessen,jag förstår att Jimmie Åkesson gick i väggen att hela tiden få det påpekat att SD är rasister måste ju till slut bli för mycket.Undrar ibland om det verkligen kan vara lagligt med alla uttalanden om rasism M.MIbland så känner jag att de som förnekar mina åsikter är Rasister mot det egna folket men framförallt så är de landsförrädare till 100%

    • Hej Jean!

     Jag håller med dig i varje mening! Detta är och förblir vansinne!
     Kanske är det till och med betydligt värre än det du beskriver! Jag har nämligen på känn att svenska folket inte har drabbats av kollektiv hjärnblödning, utan att det istället är andra krafter som styr.

     Kanske är allt bara en uppmålad bild, för att folk just ska tro att Svensson fått hjärnblödning? Utan att ännu kunna belägga det, tror jag nämligen inte att det spelar det minsta roll hur folk röstar! Det känns snarare som om alla valsiffrorna är ihoptrixade i vårt Valdatasystem.
     Man riktar strålkastarljuset mot ett par små plastpåsar i skogen med oräknade SD-röster och alla tittar lydigt åt det hållet.
     Ingen verkar intresserad av att kolla upp Valdatasystemet, där ett betydligt allvarligare och mer omfattande valfusk kan försiggå.

     All räkning av rösterna sker manuellt och öppet både i vallokalerna samt ytterligare en gång hos Länsstyrelsen.
     Detta låter ju helt säkert! Frågan är bara, är det verkligen säkert?
     Vad jag kan förstå är det ingen som sitter manuellt och adderar ihop alla partiers röster med en miniräknare från över 5 000 vallokaler? Istället lägger man in delsummor vartefter i Valnämndens dator. Där kan sedan vilket hokus-pokus som helst hända med våra röster när de adderas ihop och görs om till procentsiffror och mandat till de olika partierna och öppenheten och insynen är därmed helt bortblåst.

     Ingen verkar intresserad av att kolla upp Valdatasystemet! Här ska vi bara snällt och vänligt acceptera den kända tesen att ”en datamaskin kan inte räkna fel”.
     Jo gott folk, det kan den! Datamaskinen styrs av den programvara som hanterar indata!

     Det finns alltid personer eller grupper med ekonomiska intressen som kan vara intresserade av huruvida det ena eller andra politiska blocket vinner ett val.
     Så länge pengar är inblandat föreligger alltid risken för bedrägerier!
     De som inte förstår det enkla eller inte vill medverka till att stoppa den eventuella risken, är nog de som drabbats av hjärnblödningen!
     Du kan höra mer om detta i min krönika i länken nedan.
     https://honesty4u.wordpress.com/my-weekly-thoughts/26-ar-befolkningen-grundlurad/

     Tack för att du tänker själv och för att du kommenterar här på Honesty4u!

     Välkommen åter!

     /Lars Agerstig
     honesty4u@hotmail.se

 11. Hej från Thore Hult
  Det var länge sedan jag upptäckte faran av http://islaminferno.blogspot.se/
  Salman Ruschdi skrev om satans-verserna och jag blev intresserad och gjorde slag i saken och läste Koranen och jag upptäckte över 500 hot mot mig, mot min familj, mot våra vänner, mot tusentals människor. Jag tog reda på utvecklingen av den religionen i Sverige. Den fanns inte på 1930 talet eller längre fram. Nu räknar man med ca 1 miljon muslimer. Fast en del vill inte erkänna att det är så många. De är grupperade som tysta celler runt våra storstäder. I stora kalifat. Och detta är mycket oroande. I USA vet man om dessa Kalifat i Sverige.
  Fienden finns i landet redan och det hjälper inte med nya Jas-plan. Just nu är den stora invandringen förödande för Sverige. Fertiliteten är mycket större bland invandrarna som skyndar på ökningen av muslimer. Det går inte att stoppa huvudet i sanden och tro att detta är en övergående trend. Man är mera uppmärksam på Sveriges problem i utlandet än här i Sverige.
  Jag är så pass gammal så jag vet hur utvecklingen varit i Sverige. Man skall tänka på att under sista världskriget var det mycket ont om mat i Sverige. Det var Sosseregering och Sverige stöttade Nazityskland med Kanoner, med Järnmalm, med mat och med teknik och mycket mer. Dessutom var Sverige indirekt stridande på Nazitysklands sida i Finland som via Mannerheim var på Tyskarnas sida. Det var till och med frivilliga svenskar som var nere i Nazityskland och stred där på deras sida. ”Tidsperspektiv” . När jag bodde i Helenelund-Tureberg under kriget så var vägen till Uppsala bara en lite byväg. Södertäljevägen var en liten slingrande byväg. Efter Södertälje var det bara grusvägar. På 50 talet körde jag ut mjölk i elektrisk lastbil vid Arla i Johanneshov. Utvecklingen har gått med stormsteg.
  Vidare
  Om inte USA hittat på genmanipulering av grödor skulle enormt många människor svält ihjäl.
  Du har totalt fel att det finns mera plats för fler människor på Jorden. Det finns inte odlingsbar mark så det räcker för alla människor. En del tror att man kan göra om fria områden där vilda djur har sitt bete. Okej, men den förlusten blir mycket kännbar. Stora områden har gjorts om i Amazonas och som nu orsakar katastrofer genom den förändringen.
  Vi lever i en Damejeanne, det är bara att konstatera detta. Jorden skall numera mätta ca 65 miljoner nya människor varje år.
  Blandningen av olika människor i Sverige förorsakar stridigheter och kulturkrockar dess mera olika individer kommer in i Sverige. Jag har lämnat med två länkar till några av mina bloggar här: http://stridens.blogspot.se/

  • Hej Thore Hult!

   Jag håller till stora delar med dig angående muslimfrågan!
   När det gäller överbefolkningsfrågan anser jag dock att det finns utrymme för många adekvata motargument.
   I alla världsdelar har vi enorma landområden där i princip inte en människa satt sin fot ännu.
   Det gäller även exempelvis norra delen av lilla Sverige.

   Det som snarare är det mest gigantiska problemet är den enorma centralisering som skett runt vår jord samt exempelvis skövling av Amazonas regnskogar.
   Detta har dock främst handlat om ekonomi där finansjättarna sett till snabba vinster istället för till långsiktig planering.

   När det sedan gäller genmanipulering av grödor, så är jag långt ifrån lika positiv som du i frågan. Det är snarast mycket som talar för, att den genmanipulering som sker och som i stora drag Monsanto har patent på, kan leda till en mycket farlig utveckling för människans framtid.

   /Lars Agerstig
   honesty4u@hotmail.se

 12. Är det okej med 10 Gudar i Sverige ? Vad är FN till för med sitt veto ? Är det inte FN som ska ta hand om sådana som isis, dom typerna i norra afrika som mördar folk, Nord korea, Iran ,syriens hasad,mm ? Om FN gjorde något åt de krigförande länderna och terrorgrupper så vore det inte så stora flyktingstömmar.Sedan ta hand om makt galna idioter som skapar problemen.skrivit av en som har Naturen som Gud

  • Hej Gerry!

   Jag tror bestämt du missförstått detta med FN?
   Din fråga är dock synnerligen berättigad och mitt enkla svar, lär ge dig alla förklaringar du behöver.

   FN är inte den urtjusiga organisation som folk i allmänhet tror att den är!
   I själva verket är det just FN som ligger bakom många (kanske alla) konflikter vi idag ser i världen. FN styrs i sin tur av högre gossar med väldigt stora plånböcker och extrarymliga samveten. Allt handlar mestadels bara om pengar, läskigt stora PENGAR!

   Du kan lyssna på krönikan på länken nedan, så förstår du hur allt är uppbyggt.
   https://honesty4u.wordpress.com/my-weekly-thoughts/22-varfor-haller-hela-vastvarlden-pa-att-ga-under/

   Tack för att du kommentar här på Honesty4u och välkommen åter!

   /Lars Agerstig
   honesty4u@hotmail.se

 13. Det enda sättet att skilja religionstillhörigheter från varandra är inte längre möjligt!
  Det allt överskuggande problemet är överbefolkningen på jorden.
  Enkel matematik påvisar faktiska sanningar!
  När bägaren är full svämmar den över.
  Ska vi kunna återgå till en human framtid måste kanske 3-4 miljarder människor förintas!
  Det är den enda direkt verkningsfulla åtgärden. Fullkomligt absurd men inte desto mindre sann!!!!

  • Hej Sten!

   Nja, jag håller inte med om tesen att jorden är överbefolkad!
   Det är snarare en mänsklig ekonomisk konstruktion, där vi koncentrerat stora befolkningsgrupper till relativt få platser.
   En del brukar hävda, att bristen på både mat och vatten är faktorer som talar för tesen att jorden är överbefolkad.
   Även svält och törst är dock i stora drag ett skapat problem med utgångspunkt från ekonomiska intressen. Exempelvis kan ju nämnas att vi i västländerna oftast tvättar bilen med ypperligt dricksvatten, samtidigt som vi slänger bort miljontals ton med mat varje år.

   Varje nyårsafton skickar vi upp smällare och raketer för sådana astronomiska belopp runt hela världen, att de slantarna med lätthet skulle kunna utplåna fattigdom och svält överallt. Inget görs, utan istället förvärrar man problemet genom att suga ur de fattiga ländernas resurser mer och mer för varje år som går.
   Borde vi inte kanske försöka använda den militära industrins anslag till att göra något vettigt för slantarna, istället för att blåsa huvudet av varandra eller spränga stora städer i småbitar?
   Vi borde nog hellre försöka utplåna mänsklig girighet och dumhet än att förinta 3 – 4 miljarder människor.

   Jag har under en mycket kort tid i min ungdom jobbat på SIDA och sett vansinnigheter som kan få vem som helst att tappa hakan.
   Man lastar gigantiska Herkulesplan med ris och mat och skickar till exempelvis Indien. Väl där staplar man allting i stora magasinsbyggnader.
   När sedan maten ska distribueras ut till befolkningen i byarna, så är matsäckarna i princip tomma.
   Råttorna runt magasinen är dock stora som katter och är säkerligen tacksamma för den mänskliga dumheten.

   Konklusionen är att den så kallade överbefolkningen är mer myt än verklighet. Plats på jorden saknas inte heller!

   /Lars Agerstig
   honesty4u@hotmail.se

 14. dom sk politikerna borde dras inför domstol för högförräderi ! jag är 60+ år och vet och ser skillnaden på då och nu.

   • Hej Lars!
    Har redan förmedlat till flera på FB och även twittrat om din krönika som är det bästa jag läst och hört på länge! All heder! Jag har länge sett utvecklingen och varit orolig över framtiden…därför bloggar jag och twittrar och är på FB och förmedlar det man inte kan läsa i vanliga media som mörklägger det mesta.

    Bläddra gärna vidare i min blogg Ladycobra´s blogg WordPress. Hoppas vi håller kontakten.

    Ha en trevlig advent!
    Bästa hälsningar
    Ladycobra

    • Hej igen Ladycobra!

     Jätteskoj med alla berömmande ord!
     Jag är inte speciellt fåfäng av mig men dina ord värmer sjävklart ändå, speciellt som det ständigt blåser motvind just för våra tankar.
     Lycka till i din egen kamp för att Rädda Sverige! Du gör ett fint jobb! Tillsammans ska nog våra ansträngningar till slut bära frukt så att svenska folket vaknar.
     Vi i gruppen RÄDDA SVERIGE FRÅN VANSINNET, kommer att fortsätta till dess att varenda e-postadress i Sverige har fått vår krönika.
     Vi är verkligen på god väg redan men behöver hjälp från alla, för att ytterligare kunna öka farten.

     Tack för att du kommenterar här på Honesty4u och välkommen åter!

     /Lars Agerstig
     honesty4u@hotmail.se

 15. Jag försöker räddä Sverige från vansinnet från Finland genom att sprida regeringen och några andra partiets galenskaper. Skriver och delar artiklar från avplixat, Friatider osv. Jag skriver också via dessa sajter till svenska, norska, danska och finska läsare.
  Jag är med Perussuomalaiset- Sannfinländernas partiet som styrelseledamot i Lapplands krets.
  Jag ser gärna emot nyval i närmaste tider. SD bör tänka på Sveriges bästa inte om man blir större eller mindre i det kommande valet.
  Vänliga hälsingar från Samuli Riesto
  Hemsidor: samuliriesto.suntuubi.com

  • Hej Göran!

   Bra jobbat!
   Se nu till att du själv blir gruppledare för minst två stycken av de du skickade länkar till och se till att även dessa skickar ut länkar till ALLA sina kontakter!
   Om ALLA gör så, lär vi nå varenda e-postadress i hela Sverige inom en ganska kort tidsperiod.
   Tack för att du hjälper till att rädda framtiden för barn och barnbarn i Sverige.

   /Lars Agerstig
   honesty4u@hotmail.se

 16. Hej min vän Lars!
  När jag såg detta ”upprop” till ”kunskapslyft” av det fortfarande alltför sovande svenska folket, så kändes det först bra. Men jag fylldes strax av en klentrogenhet, ett tvivel efter att i över 25 år, tillsammans med mina vänner, hårt ha kämpat för att sprida kunskaper om den förda migrations- och invandrarpolitiken och inte minst om dess allt mera kännbara, både sociala, etniska, numera religiösa/muslimska och ekonomiska konsekvenser detta fört med sig.
  Men det ska jag säga – DET HAR VARIT YTTERST KÄMPIGT och MYCKET SVÅRT!!
  Det verkar som att vi svenskar, inte alla, men en majoritet blivit så BEKVÄMA OCH BORTSKÄMDA av att ha levat i nästan en mansålder (ca 60 år) under det socialdemokratiska ”skyddsparaplyet”, att man inte gitter att engagera sig när vardagen hotas – ”FÖR STATEN FIXAR ALLT” – om det skulle gå åt pipan!
  Jag har varit arbetslös en enda gång i mina unga år och det var i samband med oljekrisen 1973. Jag var inte orolig, inte ett skvatt, för jag kände och visste att samhället (facket/Arbetsförmedlingen) kommer hjälpa mig att få ett nytt jobb, de fixar allt åt mig – och si – det gjorde man också!
  Mindre än två månader senare hade jag ett nytt fast jobb och det varade som sagt – med varierande arbetsgivare utan avbrott, ända fram till en dagen då min sista arbetsgivaren nästan 30 år senare upptäckte, att jag inte ”delade hans värdegrund”. Jag hade kritiserat invandringen! Då tog det slut! Jag åkte ut på alla fyra fullständigt rättslös. (Detta har jag berättat för dig innan, så det behöver jag inte dra igen.)
  Nu har det gått så långt att vi alla som envist kämpat med att sprida information om invandringens konsekvenser, blivit över 70 år och lite mer och vi märker, att vad vi än gör och vad vi än har gjort så känns det som att vi bara stångat oss blodiga mot ignoransen, likgiltigheten, okunnigheten, oviljan mot att få veta något om verkligheten. Dagens politiker och den massmediala eliten och inte minst landets artistelit är skrämmande bevis på detta!
  DUMHET OCH ENVISHET GÅR OFTAST HAND I HAND!
  VAR OCH EN ÄR LYCKLIGA I SIN TRO! – och så får det vara nog med det.
  Men nu tycker jag att andra, yngre får ta över och vi kan inte annat än önska dem alla lycka till!
  Men samtidigt så vill jag inte ge upp. Jag försöker fortfarande och så snart jag kan tala med folk om vad jag hyser så varmt om hjärtat. Men jag har upptäckt bland vissa lyssnare, att man börjat se mig som jag blivit drabbad av en ”mental låsning” när det gäller invandringen. Vissa menar att jag inte kan tala om någon annat än detta med invandringen och dess konsekvenser! Mina barn ingår i den gruppen.
  Ibland känner jag det som att jag är relativt ensam om att tycka att DETTA ÄR ABSOLUT SVERIGES ÖDESFRÅGA NO ETT!!
  Men jag är nu så innerligt tacksam för att ”vi” blivit ytterligare en organisation – ”Rädda Sverige från vansinnet!” – som vill sprida kunskap om vad det är för förräderi och svek som vi svenskar är utsatta för.
  RÄDDA SVERIGE måste bli en prioritet för alla Sverigevänner oavsett vem som ligger bakom! Jag kommer naturligtvis att skicka länken vidare till de jag har i min adressbok!

  • Hej Bo!

   Fördelen med denna krönika är att den egentligen inte handlar om politik, utan om vanlig fakta som alla kan se.
   Vissa vill naturligtvis inte se denna fakta men jag vet redan att betydligt många fler kommer att ”vakna”, eftersom uppgifterna är enkla att verifiera på Internet för vem som helst.
   Nästa fördel, är att alla verkligen kan göra detta enkla att skicka länkar.
   Den tredje och kanske viktigaste fördelen, är att denna grupp INTE är stödd eller grundad av något politiskt parti. Gruppen är grundad av mig och de andra personerna som finns namngivna i krönikan.

   Vi kommer inte att nöja oss med mindre än att varje e-postadress i Sverige har fått denna information.
   Ju fler som hjälps åt desto fortare går det!
   Vi har ALLA ett ansvar för våra barn och barnbarn och är vi aktiva med detta projekt, kommer det att ge dem ett bra liv medan passivitet kommer att skapa ett helvete för dem!
   DET ÄR DET VALET ALLA MÅSTE TA STÄLLNING TILL!

   Ha det bäst!

   /Lars Agerstig
   honesty4u@hotmail.se

 17. När ni säger ”Sverige” här, vilket Sverige menar ni?

  Är det den landmassa och det folk som bebor denna, vilket normal kallas Sverige och Svenskar, vilken kan observeras fysiskt, eller är dett den juridiska konstruktion med regelverk, politiker, ämbetsmän, skatteverk, försäkringskassa, polis, militär, valuta, etc. vilka inte kan påvisas fysiskt då de bara existgerar i ord och tanke? Eller har ni dem ihopblandade – precis som dem som styr det andra Sverige, vill att vi skall ha det?

  Om detta verkar konstigt eller oklart, se denna artikel ”Vad är Sverige?”

  http://fredofrihet.blogspot.co.uk/2013_03_01_archive.html

  • Hej Kent!

   Tack för din intressanta kommentar här på Honesty4u!
   Du har tveklöst en poäng i det du säger!
   Även om jag i stort delar din uppfattning, så inser jag att mycket av dina ”friska” idéer faller på hur människans (och djurens) psyke fungerar.
   Att vi är styrda, råder det ingen tvekan om och beror främst just på det mänskliga psyket. Mindre än 1 % är ledare och fler än 99 % är efterföljare.
   En del av oss är starkare fysiskt och blir ledare av den anledningen och en del av oss blir ledare för att vi är starkare psykiskt, intellektuellt eller har en högre intelligens än andra.

   För att förstå detta med intelligens bör begreppet definieras. Min definition av intelligens är, ”att med minsta möjliga ansträngning nå största möjliga resultat”!
   Därmed kanske vi får anledning att ta oss en funderare på vilka som är mest intelligenta. Är det bidragsparasiter i en till synes ständigt kringflyttande grupp av människor, eller de som ideligen snällt arbetar och betalar skatter för att dylika bidrag ska kunna utbetalas?
   Svaret på frågan, om man nu väljer att använda min definition på intelligens, kan därmed kännas en smula besvärande…hehe.

   Då våra liv alltid är NU-relaterade i tidsperspektivet, eftersom vår livslängd är relativt kort, så blir vår intelligens därmed stöpt i det korta tidsperspektivet. Skulle vi ha en livslängd på 500 år eller mer, så skulle våra existentiella tankar och därmed våra liv sannolikt se helt annorlunda ut idag.

   Vad som är Sverige eller Norge är därmed en fråga som bara skapats från det mänskliga psykets ägandebegär, vilket i djurens värld är detsamma som att försvara sin mat eller avkomma med våld. Som befolkningsgrupp, i allmänhet skapad av gemensamt språk, kommer vi därmed att försvara det landområde vi tillskansat oss samt den föda (vårt välstånd) vi jagat ihop.
   Mitt korta svar blir sålunda att Sverige är både landmassan, de personer som bor på den landmassan samt de lagar och de förordningar ledarna i denna grupp har skapat.

   /Lars Agerstig
   honesty4u@hotmail.se

   • Tack Lars, för ett utförligt svar och jag håller i princip med om det du säger.

    Var jag tror vi skiljer oss är hur djupt vi skådar, i det nuvarande samhället.

    Om vi tar detta med ledare och följare. Det är sant att de flesta vill följa en ledare och inte vill ta fullt ansvar för sitt liv och handlande, och de har givetvis rätten att välja detta alternativ. Men har de rätten att påtvinga de av sina medmänniskor som inte vill underställa sig ett gruppstyre, sina idèer och värderingar?

    Sedan har vi ledarna. I samhällen som Samernas eller det gamla bondesamhället innan staten blev en större faktor i våra liv, så valde folk att följa råd eller idèer från vissa som verkade kloka och handlingskraftiga, och som agerade för sitt samhälles goda.
    Vad vi idag kallar ledare, fyller inte alls denna roll. De är snarare ”härskare” som ser folket på samma sätt som en bonde ser på sina djur. De arbeter inte för folkets väl utan för sig själva eller en dold elit som tycks kontrolleraq det mesta på planeten. Det är väl detta som du skriver om här.

    De har utformat det system av ”lag” vi har idag. De (då de verkar genom en fiktion – Staten) har gjort allt till fiktioner. Ditt hem har blivit till en ”adress” med namn och nummer. Du har blivit till ett bolag eller en stiftelse (din Person) med namn i STORA BOKSTÄVER (som namnet på ett fartyg) och ett nummer. Sverige har blivit ett bolag som är registrerat utomlands (Sweden Kingdom of) med namn och nummer.

    De försöker göra allt till fiktioner inom deras fiktion, så att de har full makt och bestämmanderätt över allt och alla.

    Här är ett fritt översatt utdrag ur vad som lär vara ett Amerikanskt domslut från slutet på sjuttonhundratalet:

    ”A. I det att varje regering är en artificiell/juridisk person, en abstrakt skapelse och något som endast existerar i människans sinne, så kan en regering endast samverka med andra artificiella/juridiska personer. Det påhittade, i det att det saknar verklighetsanknytning eller substans, är därmed uteslutet från att skapa eller uppnå jämnlikhet med med det påtagliga. Den legala manifestationen av detta är att ingen regering, såväl som ingen lag, domstol, etc. kan involvera sig med något annat än artificiella/juridiska personer såsom bolag, stiftelser, etc. och kontrakten emellan dem.
    B. ”kontrakten emellan dem” involverar Amerikanska Medborgare, vilka uppfattas eller ses som bolag eller juridiska personer.
    C. Därför ses och klassificeras Amerikanska Medborgare som bor i någon av de förenade staterna, såsom egendom och dotterbolag tillhörande den federala regeringen som ”individuella enheter”.

    Jag är övertygad om att samma sak gäller i så gott som alla länder idag.

    Vi behöver idag vända ryggen till dessa falska ”härskare” och starta om med mindre styrelse och mer mänsklig samverkan och ansvar.

    Om alla föddes med lika fri- och rättigheter, så har vi rätten att skapa våra egna fiktioner som passar oss bättre än det parasitsytem vi har idag.

    Här är en annan artikel som förklarar skillnaden mellan oss och vår ”person”:

    http://fredofrihet.blogspot.co.uk/2013/11/skillnaden-mellan-dig-och-dig-sjalv.html

    • Hej igen Kent!

     Jag håller tveklöst med i varenda rad!
     Problemet är hur vi ska få folk att börja tänka själva och ifrågasätta vansinnet.

     Skriv gärna en hyfsat förklarande krönika om detta med handfasta tankeråd, så publicerar jag den direkt!
     Skicka den till honesty4u@hotmail.se och försök att hålla den skapligt kort!
     Blir den för lång orkar ingen läsa och då skriker vi bara i onödan!

     /Lars Agerstig
     honesty4u@hotmail.se

 18. Detta har jag sett i min vardag i många år! Äntligen någon mer som har lämnat kaffe koppen och faktiskt ställer sig upp och säger som det är! Nu är det bara frågan om resten av svenska befolkningen gör detsamma? Vi måste slå oss ihop för att det ska bli en förändring och inte stanna kvar vid fika bordet och klaga!

  Nu vill jag inte låta gnällig men jag saknar referenser i din krönika! Även om det kanske inte är svårt att googla men en skeptiker kommer inte googla efter informationen! Som sagt vill inte gnälla!

  • Hej Daniel!

   Ja, du har alldeles rätt i att vi måste slå oss ihop och det är just därför denna grupp bildades.
   Det där med referenser är en ganska kul grej. Lämnar man referenser till skeptiker speciellt i vänsterdiket, så kommer det oftast en ny kommentar att referenserna är felaktiga eller hämtade från fel källor och så vidare.

   Således är det bättre att folk får söka efter sina egna referenser, därför att på det sättet lär de bli tvungna att titta igenom många referenser som ofta säger samma sak. Först då kommer skeptikern att åtminstone börja höja på ena ögonbrynet!
   Att han ska se något genom hjärntvättsfiltret genom att bara öppna ögonen och se ut genom fönstret, är nog dessvärre utsiktslöst.

   De som tvivlar på riktigheten i en faktauppgift i en krönika som denna och inte själva orkar googla, lär vi aldrig kunna väcka i alla fall!
   Låt personen ha kvar sina felaktiga tankar. Han lär tids nog förstå fakta den hårda vägen, när dottern blir våldtagen eller mamman blir undernärd på ålderdomshemmet.

   Tack för din kommentar här på Honesty4u och välkommen åter med fler!

   /Lars Agerstig
   honesty4u@hotmail.se

 19. Jag tycker inte om att man pratar om ointelligenta människor och intelligenta. Om Sverige och svenskar ska stå för intelligens medan t ex hitkommande från t ex afrikanska länder räknas som ointelligenta och dessa sistnämnda kommer hit och ”tar över” landet, då undrar man vilka som är mest intelligenta… Svenskar eller de ”ointelligenta” invandrarna?
  Eller menar du att det är fråga om ett beställningsverk , att etablerade makthavare ser till att ” importera” ( dvs bana väg för invandring av) en viss folkgrupp som ska ge stöd för deras agenda?

  • Hej Eva P!

   Jag vet inte var i krönikan det talas om intelligenta eller ointelligenta människor???

   I övrigt så tror jag dessvärre att du har rätt i att detta är ett ”beställningsverk” som har till uppgift att ge stöd åt någons agenda, eller kanske mer riktigt, någras agenda.
   Jag har försökt att förklara dessa samband tydligt i min krönika, ”Varför håller hela västvärlden på att gå under?”.
   https://honesty4u.wordpress.com/my-weekly-thoughts/22-varfor-haller-hela-vastvarlden-pa-att-ga-under/

   För många kan det säkert låta som ren science fiction men det blir då sannolikt ett enormt problem för personen som tycker så, att förklara alla sambanden som tas upp i krönikan.

   Tack för en intressant kommentar även om jag inte förstod detta med ”intelligenta och ointelligenta”.

   /Lars Agerstig
   honesty4u@hotmail.se

  • Hej Anders!

   Tack för de värmande orden!
   Jag tror dock inte någon av oss i gruppen, ser oss själva som några slags hjältar!
   Av olika skäl insåg vi alla var och en för sig, att något måste göras!
   RÄDDA SVERIGE FRÅN VANSINNET blev resultatet av denna insikt.

   Du själv har lika stor del i detta som vad vi har, om du bidrar med att länka ut krönikan till ALLA du har en e-postadress till.
   Glöm inte att också se till att Du själv är gruppledare för minst två av de personer du själv skickat länkar till. Din uppgift är alltså att se till att just dessa personer skickar länkar till ALLA deras e-postkontakter samt att de själva blir gruppledare!

   Tack för att du kommenterar här på Honesty4u!

   /Lars Agerstig
   honesty4u@hotmail.se

 20. Lars, varför har dom klubbat igenom den lagen om Sverige är mångfald och militären har rätt ingripa vid ev svenska demonstranter ? Du pratade i en annan artikel om varför dom massimporterar muslimer hit, tills svensken till slut får nog och skickar hem dom, och ska då få militären på sin sida för att klara det, om det är deras plan så varför har dom 2010 klubbat igenom den nya lagen om minoriteter och muslimers rätt till sina egna lagar och svenskar måste förhålla sig till dessa, och gör dom motstånd sätter dom in militären mot svenska folket, jag förstår inte, med den nya lagen kommer det ju inte kunna bli att svenskarna kan ta tillbaka sitt Sverige även om svenska folket är 100 % med på det, spelar det ingen roll , den agendan du pratar om går inte ihop för mig .

  • Hej Gandalf!

   Anledningen är bara att skapa ett ordentligt hat mellan svenskar och muslimer i första hand!
   Utan liknande lagar, som vi naturligtvis får reda på till slut, vilket är själva meningen, så får man inte grytan att koka över!
   När det gäller militär och polis är de bara verktyg som lyder order. Idag går de åt vänster men imorgon kommenderas de att gå åt höger. De är så kallade nyttiga idioter som lyder blint, precis som bland andra Hitlertidens galningar gjorde.
   Om cirka 3 – 4 år vet vi om jag har rätt eller fel! Jag hoppas eventuellt att jag har fel! Det är faktiskt svårt att idag säga vad man ska hoppas på och vilket alternativ som är värst!
   Dessa gossar som styr, står över alla lagar!

   /Lars Agerstig
   honesty4u@hotmail.se

   • då förstår jag, det låter rimligt. tycker det redan börjar vända åt höger, har tom börjat poppa upp någon liten krönika som är invandrar kritisk, och det från expressen, verkar som dom börjar smyga in lite mer sånt, men försiktigt så ingen ska ta notis, utan värmer upp ” folket” för övergång mot högertänk. Har jag rätt ? Förresten läste din intervju om mms, varifrån kan jag beställa det ifrån och vilken produkt är det du använder? Ser att det finns olika konstellationer att välja på.

    • Hej igen Gandalf!

     Jo, du har säkert rätt! Man värmer sakta upp blaskorna lite så folk inte ska reagera så mycket på grund av övergången.
     De börjar så sakteliga förstå att det inte funkar att sälja lösnummer med lögner!

     När det gäller MMS-leverantörer så kan du hitta dessa på uppfinnaren Jim Humbles webbsida. http://www.jimhumble.org . Högst upp där hittar du en länk till Suppliers!

     Jag brukar rekommendera att man köper ett så kallat Kit, dvs både MMS-droppar + aktivatorn Citric Acid! Har man dessutom diverse andra småkrämpor i leder exempelvis, så har jag själv med stor framgång behandlat det med en produkt som heter DMSO. Man brukar i allmänhet sälja DMSO på samma ställe som där man säljer MMS.

     Mitt eget medicinskåp innehåller bara fyra saker, en flaska MMS, en flaska Citric Acid, en flaska DMSO samt ett paket plåster! Jag skulle aldrig ens komma på idén att köpa något annat än dessa produkter, då de mer än väl täcker in behovet att behandla i princip vad som helst.
     Detta är dock mina personliga åsikter och självklart ska du uppsöka läkare vid tecken på sjukdom, blablablabla hehe. Så måste man säga!

     Övrig förfrågan om MMS, doseringar eller andra tips ger jag endast via Skype eller per mejl. Skype är att föredra, då både frågor och svar blir mer entydiga.

     Ha det bäst!

     /Lars Agerstig
     honesty4u@hotmail.se
     Skype-adress: lars.agge.agerstig

     • Alternativt, när det gäller MMS så kan man göra sitt eget. Jag har köpt sodiumklorit från en firma i Turkiet. Annars görs det mest i Kina och kan bara köpas i kontainerlass eller tonvis därifrån.

      Här är en länk till den turkiska försäljaren:

      http://tulucechemicals.com/auction_details.php?name=SODIUM-CHLORITE-WATER-PURIFICATION-and-MMS-80-1-LB&auction_id=102066

      Var säker på att du köper Sodium chlorite och inte Sodium chlorate.

      Citronsyra kan köpas överallt. Hur man gör MMS står i Jim Humbles första bok del två (den som inte är gratis). Det är relativt enkelt och kan göras i köket.

      Jag har också Kolloidalt Silver i min arsenal mot mikroorganismer jag inte vill ha i kroppen. Det kompletterar MMS i vissa fall. Gruppen ”Kolloidalt Silver 2.0” har massor av dokument och en livlig medlemsskara villig att hjälpa.

     • Hej Kent!

      Ja, men det är ofta svårt att hitta en firma som säljer Sodium Chlorite (Natriumklorit på svenska) i så små kvantiteter som man själv behöver.
      Man vill ju kanske inte göra 100-tals flaskor för eget bruk…hehe.
      Man kan även söka på YouTube och hitta bra instruktionsfilmer hur man tillverkar sitt eget MMS hemma i köket.
      Jag har valt att köpa det färdigt istället, då det ändå handlar om ganska små belopp (cirka 150 -200 kr inkl.frakt) för en årsförbrukning.

      Här kan alla läsare lyssna på mina två intervjuer jag gjort med uppfinnaren till MMS, Jim Humble. Sök nr 9 och nr 13 bland intervjuerna.
      Under intervjuerna hittar ni också andra bra länkar för mer information om MMS.
      https://honesty4u.wordpress.com/your-voice/

      Tack för din information!

      /Lars Agerstig
      honesty4u@hotmail.se

     • Tack för rättningen av namnet. Det fina med Tulucechemicals.com är att de säljer i mindre mängder.

      Dessutom så vet vi inte vad framtiden har i sitt sköte. Kanske går vi mot ett öppet tyrranni där allt blir förbjudet eller stoppas vid gränserna. Kanske kommer befolkningen att utsättas för nya virus eller bakteria som slår hårt. Då kan det vara bra att ha ett kilo natriumklorit i skåpet, så att man kan hjälpa andra som lider.

      Men problemet med MMS är det samma som med att öppna ögonen på folk – de flesta är så hjärntvättade eller skrämda till lydnad att de inte ens vågar begrunda alternativ till vad vår kära Stat presenterar.

     • Hej igen Kent!

      Denna diskussion borde kanske ligga i trådarna under mina intervjuer med Jim Humble istället men har som du säger verkligen en anknytning även till denna tråd. Hjärntvätten är ju densamma!
      Det är lite lustigt just detta med att berätta om en fantastisk produkt som MMS. Säger jag till min vän Svenne Svensson, – har du testat den här goda falukorven de säljer nere i affären?, så kommer min vän sannolikt att lita på mitt bedömande av falukorven och pröva den själv.
      Hör han dessutom att tusentals lovordar smaken på falukorven, så är det inget snack om saken, han prövar den!

      När det gäller MMS sitter det tusentals människor i olika länder, som inte rimligtvis kan känna varandra och där alla lovordar MMS på Internet! Ingen av dessa tusentals rapporterar någonsin om någon biverkan av MMS och trots att jag som Svens personlige vän säger samma sak, så tror Sven att han vet mer om MMS efter 30 sekunders läsande på Wikipedia, än vad jag vet som använt MMS i åratal och som VET efter månader (i mitt fall år) av grundliga studier, att det som står på Wikipedia är en ren lögn.

      En del tar till dumheter som Placeboeffekt, vilket knappast fungerar så bra på obotliga typer av cancer eller på alla de hundar här nere på Filippinerna jag har behandlat. Man vägrar helt enkelt konsekvent att ta reda på sanningen.
      Så kusligt effektiv är hjärntvätten!

      Intressant, eller hur?

      /Lars Agerstig
      honesty4u@hotmail.se

     • Hej kära vänner! 🙂
      Jag har skrivit ett inlägg till din email Lars, men för säkerhets skull så skriver jag här också. Hehe!

      Jag har väldigt länge nu försökt att hitta någonstans över huvud taget där jag kan beställa MMS men hittar absolut ingenstans. 😦 Är det så att du kan hjälpa mig att få det, eller att du känner till någonstans där jag kan beställa det? 🙂

      Det skulle betyda väldigt, väldigt mycket för mig och några av mina vänner som behöver hjälp om jag kunde få ett svar. 🙂

      Varma kramar / Niclas

 21. Pingback: Rädda Sverige från vansinnet

  • Hej Kurt!

   Ja, tänk om alla gjorde precis som jag sa, vilken underbar värld vi skulle ha då…hahahaha!
   Just när det gäller att sprida denna krönika på det sättet jag föreslår, så vore det faktiskt fantastiskt bra om ALLA gjorde exakt det jag sa. Det skulle då nämligen innebära att varenda e-postadress i Sverige skulle ha blivit informerad om vansinnet inom några få veckor!

   Frågan är om det ens finns några andra effektiva sätt att välja emellan?

   Tack för att du är en trogen läsare här på Honesty4u och att du lämnar kommentarer!
   Det betyder mycket både för mig och andra läsare!

   /Lars Agerstig
   honesty4u@hotmail.se

 22. Hej Lars.
  Som vanligt.Träffsäkert och kristallklart,men dessvärre tror jag att det är för sent
  att rädda Sverige.Det har gått för långt.

  • Hej Elaka gubben!

   Tack för berömmet!
   Jag tror faktiskt att du har fel! Detta går att förändra men många måste dra sitt strå till stacken och hjälpa till så vi kan sprida sanningen och väcka de som blivit hjärntvättade!
   Förändringen kommer att ske fortare än du anar, för när man ”vaknar” ur Törnrosasömnen blir man i allmänhet riktigt förbaskad. Det är då eldsjälen väcks och många kommer att jobba stenhårt för att förändringens lilla bris ska övergå i full storm!

   Sätt fart nu och följ anvisningarna exakt i krönikan! Nu kör vi över Sverige!

   Tack för din kommentar och välkommen åter!

   /Lars Agerstig
   honesty4u@hotmail.se

   • Ingen skulle bli gladare än jag om jag har fel men hittills har jag dessvärre
    haft rätt i mina uttalanden.
    Med tanke på den redan invällda mängden kommer dom att inom en inte
    alltför avlägsen framtid vara fler än svenskarna med tanke på att varje
    familj har 8 – 10 barn medan svenskarna har 1 – 2 barn per familj.
    Även om invandringen skulle stoppas helt från nu är det för sent.
    Att utvisa några blir det inte tal om och som bekant låter svensken sig
    hellre mördas än att han protesterar.

 23. I det stora hela är din bild ganska träffsäker om dagens Sverige bortsett ”Det är ju inget fel med att människor från andra länder berikar vår egen kultur med influenser utifrån! Tyvärr käre medborgare, är det inte riktigt så detta har gått till under senare år!”
  Vilka influenser kommer ifrån IQ fattigt folk som kan förkovra vårt eget?
  Saken är den svenska folket håller på att bli fördummat av den kulturberikning vi har fått, vilket dessutom hade sett nästan likadan ut, om gällande regimer hade spelat med öppna ärliga kort!
  Personligen tror jag endast på en blandning med civiliserat folk, som jag också stödjer min åsikt på, för ett mångkulturellt Sverige.
  Men åt andra sidan sett, var Sverige så tråkigt och värdelöst som en del påstår som har haft förmånen att fått sett det riktiga Sverige?
  Med ett mentalt civiliserat lika folkslag är det sunda som ger ett fritt och öppet samhälle av likatänkande individer.
  Mångkultur är dess motsats, ett Klansamhälle som sår split och hat!

  • Hej ar4ne!

   Som den skarpögde läsaren kan se, så talade jag inte enbart om IQ-fattigt folk! Berikning av ett lands kultur, kan ju dessutom ske oavsett högt IQ eller inte.
   Mode eller färger på kläder eller att fixa till en pizza eller kebab klarar nog de flesta utan någon högre IQ, ändå har det faktiskt berikat vår kultur även om man föredrar andra läckerheter.

   I övrigt håller jag med dig om, att ett för stort antal lågutbildade personer som kommer under väldigt kort tid skapar konflikter och klansamhällen, vilket söndrar samhället.
   Det är dock inte riktigt samma sak som innebörden i begreppet mångkultur!

   Tack för att du kommenterar här på Honesty4u och välkommen åter!

   /Lars Agerstig
   honesty4u@hotmail.se

   • Lasse du talar om kläder och kultur min svarte broder och tillika granne kom hem ifrån Gambia där han hade hälsat på släkt och vänner, klädd i en blåvitrandig klänning ner till fotknölarna, här kan vi tala om klädmode. Jag tror inte att jag skulle passa i klänning?
    Varför är Johnson som han heter, en sådan vänlig själ som man inte kan annat än att tycka om?
    Jo, han har värderat svenska folket högt, kanske överdrivet högt, men hur som helst skulle han ha önskat att han hade varit född svensk, tyvärr utan djupare förklaring. Att han gillar mig går inte att missta sig på och än mindre när han och jag ser till att det är lugnt i huset. Tyvärr för ca 30 år sedan kallades huset för Afrikahuset (92 lägh.) och han var inte nådig mot de afrikaner som misskötte sig. Han jobbar för fastighetsförvaltaren och de gånger han vill att vissa olämpliga borde lämpas ut ifrån huset, har han en förkärlek att ha mig till hjälp, alltså jag ska bli ett vittne till vad som hänt.
    Nej det känns inte bra, när han och jag fått bort ca 25 talet personer som inte platsar att bo civiliserat, utan de hade varit bättre med hyddan hemma hos dem i Afrika, för att citera hans åsikt.

Kommentera här:

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.